MSB'den ABD açıklaması: Ankara Büyükelçisi Gara katliamından PKK'yı sorumlu tutuyor

MSB'den ABD açıklaması: Ankara Büyükelçisi Gara katliamından PKK'yı sorumlu tutuyor

Milli Savunma Bakanlığı, “Satterfield, Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir” açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bu akşam bir görüşme yapıldığını duyurdu. MSB'nin açıklamasında, "Satterfield, Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir" ifadelerine yer verildi. 

MSB'den yapılan açıklama şöyle: 

ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bu akşam Milli Savunma Bakanlığı’nda bir görüşme yapılmıştır. Görüşmede ABD Büyükelçisi Satterfield, Gara’ya düzenlenen harekâtta şehit olan personelimiz ve harekat sırasında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için taziyelerini sunmuş; Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN