MSB'den 'bayrak' tepkisi: Bayrak bir milletin onurudur

MSB'den 'bayrak' tepkisi: Bayrak bir milletin onurudur

Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki eylem sırasında KKTC bayrağını yakılmasına bir tepki tepki de MSB'den geldi: Bayrak bir milletin onurudur. KKTC Bayrağı'nın yakılmasını en sert şekilde kınıyoruz.

Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki eylem sırasında KKTC bayrağını yakılmasına bir tepki tepki de Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) geldi: Bayrak bir milletin onurudur. KKTC Bayrağı'nın yakılmasını en sert şekilde kınıyoruz.

MSB'nin Twitter hesabından, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki eylemlerde KKTC bayrağının yakılmasını kınadı.

Bakanlığın, Twitter hesabından "Bayrak bir milletin onurudur." başlığıyla yapılan paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki eylemlerde KKTC bayrağının yakılmasını en sert şekilde kınıyoruz. Rum yönetiminin cesaretlendirdiği bu ırkçı saldırılar KKTC bayrağının Ada'da ebediyen dalgalanmasına engel olamayacaktır." 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN