Mucize doğum! Koronaya yakalanan anne komada ikiz bebek dünyaya getirdi

Mucize doğum! Koronaya yakalanan anne komada ikiz bebek dünyaya getirdi

Kovid-19 nedeniyle bugüne kadar 42 bin 825 kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de, 9 haftalık hamileyken virüse yakalanan kadın, komadayken ikiz bebek dünyaya getirdi.

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tüm hızıyla etkisini göstermeye devam ederken İngiltere'de mucize denilebilecek bir olay yaşandı. 

Belfast kentinde yaşayan ve 9 haftalık hamileyken koronavirüse yakalanan Danielle Martin, koma sırasında ikiz bebek dünyaya getirdi. Beş çocuk annesi olduğu belirtilen Martin, Ava ve Amelia adında dünyaya getirdiği ikiz kız çocuklarıyla hastaneden taburcu olarak evine döndüğü ifade edildi.

İngiliz medyasına konuşan Martin, "Çok mutluyum, hem ölümden döndüm, hem de ikizlerim sağlıklı şekilde dünyaya geldi" dedi. 

İNGİLTERE'DE SON DURUM

Öte yandan vaka sayılarının tekrar artışa geçtiği İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle bugüne kadar 42 bin 825 kişi hayatını kaybetti. Ülkede aktif vaka sayısı ise 603 bin 716.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN