Müezzinoğlu'ndan 'yaralıları' bekleyen sağlıkçılara ziyaret

Müezzinoğlu'ndan 'yaralıları' bekleyen sağlıkçılara ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Şırnak Cizre İlçesi'nde içinde yaralıların olduğu iddia edilen bölgeye gitti. Müezzinoğlu ambulanslarla 'yaralılara' ulaşmak isteyen sağlık görevlilerini ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cizre Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Müezzinoğlu, hastane ziyareti sonrası Cudi Mahallesi'ndeki bir binada bulunduğu iddia edilen yaralılar için Nusaybin Caddesi'nde güvenli bölgede bekleyen sağlık ekibiyle görüştü.

Sosyal medyadan başladı

Diyarbakır'da dün temaslarını tamamlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugün sabah saatlerinde operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne gitti. Cizre'de Devlet Hastanesi ve 112 Acil servis ekiplerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, izlenimlerini ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Hasar gören hastaneye ziyaret

Bugün sabah saatlerinde operasyonların devam ettiği Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne helikopterle giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu Şırnak Valisi Ali İhsan Su karşıladı. Bakan Müezzinoğlu daha sonra Cizre Devlet Hastanesi'ne geçerek, tedavi gören hastalar ve yeni doğum yapan bir kadını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarından bilgi alan Bakan Müzzinoğlu çatışmalarda hasar gören hastanenin bölümlerini de gezdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cizre sokaklarında sağlık hizmeti için bekleyen 112 Acil Servis personelini de ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

"Bu izler, hainlerin bakışının göstergesi"

Daha sonra Mardin'e dönen Bakan Müezzinoğlu, Cizre izlenimleri ve fotoğrafları Twitter hesabından şöyle paylaştı:

"Cizre Devlet Hastanemizde sabah saatlerinde dünyaya gelen bebeğimizin sevinciyle başladık güne. Ömrü bereketli, bahtı açık olur İnşallah. Cizre'de insanımızın sağlığı için ter döken gizli kahramanlarımızla buluştuk. Cizre Devlet Hastanemizdeki roket ve kurşun izleri, hainlerin bölge halkımıza bakışının çok açık bir göstergesi. Cizre sokaklarında halkımızın sağlığı için nöbette olan 112 Acil Sağlık çalışanlarımızla buluştuk."

ŞIRNAK/DHA,AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN