Muğla'da korkunç iddia: Hamile eşini uçurumdan attı

Muğla'da korkunç iddia: Hamile eşini uçurumdan attı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde 2,5 yıl önce Semra Aysal isimli hamile kadın uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti. Aysal'ın eşinin olaydan önce kadına hayat sigortası yaptığı ortaya çıktı. Savcılığın hazırladığı iddianamede hamile kadının sigorta parası için eşi tarafından uçurumdan aşağı itildiği belirtildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde hamile bir kadının uçurumdan düşüp ölmesi olayıyla ilgili korkunç bir iddia ortaya çıktı.

Fethiye'ye 2,5 yıl önce tatile giden Semra Aysal (32), eşiyle birlikte Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklara çıktı. Ancak Aysal hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra uçurumdan düşerek yaşamını yitirdi.

SİGORTA YAPTIRIP EŞİNİ UÇURUMDAN İTTİ

Semra Aysal'ın eşinin olaydan önce 400 bin lira teminat bedelli kaza sigortası yaptırdığı, bu parayı almak için 7 aylık hamile kadını aşağı ittiği öne sürüldü.

Tutuklanan zanlı hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan iddianame hazırlandı.

Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede, sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN