Muhalif medyaya ambargonun resmi

Muhalif medyaya ambargonun resmi

Devlet kurumları ve Tasarruf Mevduat Sigortası'nın bünyesinde bulunan şirketlerin 9 ayda iktidara yakın medyaya verdikleri reklamların süresi 9 milyon saniyeyi geçti. Muhalif medya ise sıfır çekti.

Devlet kurumları ve TMSF bünyesindeki şirketlerin 1 Ocak-9 Eylül tarihleri arasında iktidara yakın medyaya verdikleri reklamları gösteren tablo, muhalif medya kuruluşlarına reklam ambargosunu gözler önüne serdi. 

Söz konusu tarihler arasında Turkcell, Türk Telekom, Emlak Konut, TOKİ, Vakıf Katılım Bankası, Çaykur gibi devlet kuruluşları ile TMSF bünyesinde bulunan İstikbal Mobilya, Bellona, Uğur Soğutma gibi şirketlerden iktidara yakın medya kuruluşlarına 9.938.538 saniye reklam verildi. Buna karşılık ambargo uygulanan muhalif medyaya hiçbir reklam verilmedi. 

İŞTE 1 OCAK-9 EYLÜL ARASINDAKİ REKLAM DAĞILIMI:


untitled-2.jpg

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN