Muhittin Böcek'ten yeni haber: Fizik tedavisi sürüyor

Muhittin Böcek'ten yeni haber: Fizik tedavisi sürüyor

Koronavirüse yakalanmasının ardından uzun süredir hastanede olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in fizik tedavisinin sürdüğü ve genel durumunun iyi olduğu açıklandı.

Koronavirüs tedavisinde akciğerlerinde hasar meydana gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Solunum cihazından ayrılan Başkan Böcek'in fizik tedavi sürecinin devam ettiği açıklandı.

AKCİĞERLERİNDE HASAR OLUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüse yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre özel hastanede tedavi edildi.

Başkan Böcek, rahatsızlıklarının artması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. AÜ Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda Başkan Böcek, 64 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından normal odaya alındı.

"SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI"

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden Başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek'in takip ve tedavisi serviste devam etmektedir. Hastamızın genel durumu iyidir. Solunum cihazından ayrılmıştır. Fizik tedavi süreci devam etmektedir. Tıbbın tüm imkanları kullanılarak hastamızın tedavisi yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürülmektedir" denildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki odasında ziyaret etmişti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Başkanımızın sağlığı gayet iyi. İnşallah kısa süre içerisinde taburcu olacak ve görevinin başına dönecek. Öncelikle hastanede görev yapan hizmet veren bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür borçluyuz. Günün 24 saati çalışıyorlar, emek harcıyorlar. Başkan için özel olarak da her türlü ilgiyi gösteriyorlar” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN