Murat Emir'den 'linç' açıklaması: Ölümle burun buruna geldik

Murat Emir'den 'linç' açıklaması: Ölümle burun buruna geldik

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Çubuk'ta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan linç girişimi sırasında yaşananları anlattı: Orada yıkılırsak linç edileceğimizi birkaç defa hissettim. Yani ölüm duygusuyla burun buruna geldik.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Çubuk'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan linç girişiminde yaşadıklarını anlattı.

Kılıçdaroğlu'na yönelik Çubuk'taki linç girişimi davasının ikinci duruşmasına katılan Murat Emir, davanın ağır ceza mahkemesinde görülmesi gerektiğini söyledi. İşlenen suçun 'öldürmeye tam teşebbüs ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' olduğunu savunan Emir, "Savcılık başından beri bu davayı hafife aldı, sürüncemede bıraktı. Hiçbir tutuklu sanık söz konusu değil. Hepimiz biliyoruz ki, özellikle Cumhurbaşkanı, MHP Genel Başkanı ve başka ilgililerin adeta bu olaydan keyif alan, azmettiren, sırtını sıvazlayan konuşmaları ve tavırlarından güç alan mahkeme de bu davayı hafife almak, kendiliğinden gelişmiş bir protesto gibi tanımlamak konusunda aceleci davrandı. dolayısıyla aslında burada bir yargılama yapılmıyor" ifadelerini kullandı. O gün yaşananları anlatan Emir, "Orada yıkılırsak linç edileceğimizi birkaç defa hissettim. Yani ölüm duygusuyla burun buruna geldik" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN