Muratbey Uşak Sportif’in ismi Muratbey Uşak olarak değişti

Muratbey Uşak Sportif’in ismi Muratbey Uşak olarak değişti

Yenilikçi peynir çeşitleriyle dünya sofralarında yer alan Muratbey’in sponsor olduğu Spor Toto Basketbol takımlarından Muratbey Uşak Sportif’in ismi Muratbey Uşak olarak değiştirildi.

Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası Muratbey’in sponsorluğunda, Spor Toto Basketbol Ligi’ne 3 sezondur ayrı bir renk katan Muratbey Uşak Sportif’in ismi Muratbey Uşak olarak değiştirildi. Muratbey Uşak Sportif, 2016-2017 sezonuyla birlikte Muratbey Uşak olarak anılacak.

'DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR'

Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edecek olan Muratbey Uşak Basketbol Takımının başarılarına katkı vermekten mutluluk duyduklarını söyledi. Erol, şöyle devam etti: “Muratbey Uşak’ın önümüzdeki sezonda da hem ligde hem Avrupa’da çok başarılı bir sezon geçireceğine yürekten inanıyorum. Yönetimimize ve sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Onlar yeter ki başarılarıyla bizleri gururlandırsınlar, desteğimiz artarak devam edecektir.”

Necmi Erol, sponsorluklarını sosyal sorumluluk bilinciyle ve Türk sporunun gelişimine yatırım yapmak amacıyla gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

2015-2016 sezonunda ilk 8 takım arasına girerek Play Off oynayan Muratbey Uşak, gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Muratbey Uşak daha önce de ülkemizi Challenge Cup'ta temsil etmişti. Muratbey Uşak, transferlerini tamamlayarak hedeflerine kilitlendi.

Tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer alan Muratbey, yarım yüzyıla yakın geçmişe sahip. Muratbey, AR-GE çalışmalarına verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olarak tanınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN