Mustafa Cengiz Youtube'un azizliğine uğradı

Mustafa Cengiz Youtube'un azizliğine uğradı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de konuştu. Program Youtube kanalında da verildi. Ancak reklam arasına gidildiğinde Youtube yayını kesilmeyince ortaya sosyal medyada gündem olan görüntüler çıktı.

Yayın kazasında Başkan Cengiz'in "Göbeğim çıkıyor mu?, Hangi kanallar yayını veriyormuş? Yusuf abi 'imza toplasınlar desin' diyor, dedim ya onu" gibi sözleri canlı yayında Youtube kanalında duyuldu.

İNANAMIYORUM YA YAYIN DEVAM EDİYORMUŞ!

Cengiz'e, "'Yusuf abi imza toplansın' diyor" şeklinde sözleri ileten yönetmen de yayının devam ettiğini öğrenince "İnanmıyorum ya, yayın devam ediyormuş, imza sözleri duyuldu" şeklinde tepki verdi. Yönetmenin bu sözleri de aynı şekilde duyuldu. Başkan Cengiz ise yönetmenin bu tepkisine "Şaka yapıyorsun" şeklinde karşılık verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN