Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt: Rakip başkana 'yalancı' diyecek edepsiz değilim

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt: Rakip başkana 'yalancı' diyecek edepsiz değilim

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dünkü basın toplantısında "Gerçekleri saptırıyor" sözlerine yanıt verdi.

Dün basın açıklaması yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Mustafa Cengiz, takım ismi ağza almadan Fenerbahçe aleyhine açıklamalarda bulunuyor. Koltuğu sağlama almak için böyle açıklamalarda bulunuyor olabilir. Bu yaştaki adam ya bilgi sahibi değil, ya gerçekleri saptırıyor ya da yanlış bilgilendiriliyor" sözlerine yanıt verdi.

"RAKİP BAŞKANA 'YALANCI' DİYECEK KADAR EDEPSİZ DEĞİLİM"

Mustafa Cengiz'in açıklamalarında satır başları:

* Yalan söylüyorsunuz gibi bir lafı Ali Koç'a yakıştıramadım. Bakın o sezon play-off bilgi verilmeden plana alınmıştır. Yalan söylediğimi söyleyen rakip kulüp başkanına soruyorum, o dönem sizin ne gibi bir dahliniz vardı da sizi bu kadar rahatsız etti? Ben rakip kulüp başkanına yalancısın diyecek kadar edepsiz değilim.

* Herkesin kaç para harcama limiti var, çıksın ortaya. Gelmiş 'TFF'den bilgiler sızdırılıyor' diyor. Siz çıkın önce hangi transfere kaç para bonservis ödediniz, kaç para yıllık ücret verdiniz açıklayın. TFF de açıklasın.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

* Zaman zaman Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takım ismi ağza almadan Fenerbahçe aleyhine açıklamalarda bulunuyor. Tabii taraftara tatlı gözükmek için, koltuğu sağlama almak için böyle açıklamalarda bulunuyor olabilir. Bizim de cevap vermemiz gerekiyor ama kısa süreli bir anlayış olur. Bu yaştaki adam ya bilgi sahibi değil, ya gerçekleri saptırıyor ya da yanlış bilgilendiriliyor. Mustafa Cengiz, playofftan bahsediyor. O yıllara atıf yapıyor. İnşallah yanlış bildiğinin farkına varır. Yaşınız başını almış bir kişi olarak topluma yalan konuşmuyordur. İnşallah uyarırlar kendisini.

''EN AZ MENAJERLİK ÖDEMESİ YAPAN TAKIM GALATASARAY''

* Geçen sene, Mart gibiydi. TFF'de bir tane liste yayınlandı. Bu listede Süper Lig, Spor Toto ve liglerde menajerlere ödenen rakamlar. Kimse bu listeyi araştırmadı. O sene Fenerbahçe açık ara bir şekilde yaptığı açıklamalarla 2.6 milyon Euro menajerlik ücreti ödemiş. Mustafa Cengiz şeffaflıktan bahsediyor, KAP'a bildiriyoruz diyor. Biz de mecbur olduğumuz her şeyi KAP'a bildiriyoruz. 2018 yılında yapılan bütün transferlerde, Galatasaray Kulübü 10 bin euroluk menajerlik ödemesi yapmış. Luyindama gelmiş, Nagatomo gelmiş... 2018 yılında Fenerbahçe en çok, Galatasaray en az menajerlik ödemesi yapmış. Bütün oyuncular alınmış ama topu topuna 10 bin euroluk menajerlik ücreti ödenmiş. Balıkesirspor bile 7 bin 500 euro ödemiş. Şeffaf Galatasaray budur...

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN