Mustafa Seyidoğlu’na da FETÖ gözaltısı - Son dakika haberleri

Mustafa  Seyidoğlu’na da FETÖ gözaltısı - Son dakika haberleri

İş dünyasına yönelik FETÖ soruşturması kapsamında Güllüoğlu baklavalarının sahiplerinden sonra tatlı sektöründe faaliyet gösteren Seyidoğlu da dosyaya girdi. Ünlü markanın sahibi Mustafa Seyidoğlu’nun gözaltına alındığı ortaya çıktı.

AYFER ÇALIKIRAN / ÖZEL HABER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca Fetullahçı Terör Örgütü’nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde, Güllüoğlu Baklavaları'nın sahibi Faruk Güllü ve Ömer Faruk Kavurmacı’nın da aralarında bulunduğu 27 işadamı “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü işadamlarının tutuklanması konuşulurken, başka bir baklava devinin sahibinin de gözaltında olduğu ortaya çıktı. 

BOYDAK DA TMSF’DE

FETÖ soruşturması kapsamında, cemaat abilerinin itirafları üzerine, örgüte finansman sağladığı tespit edilen Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık kararıyla ünlü iş adamının mal varlığına tedbir kararı konuldu.

Öte yandan soruşturma kapsamında daha önce kayyum atanan Boydak Holding’in de bütün malları TMSF’ye devredildi. Soruşturmada Hacı Boydak ve Memduh Boydak tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN