Müzikholde dehşet! Silahlarla geri dönüp kurşun yağdırdılar

Müzikholde dehşet! Silahlarla geri dönüp kurşun yağdırdılar

Küçükçekmece'de, bir müzikholde çalışanlar ile tartışan müşteriler bir süre sonra pompalı tüfek ve silahlarla geri döndü. Çalışanlara açılan ateş sonucu bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, müzikhole gelen ve isimleri öğrenilemeyen kalabalık grup ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası mekandan çıkan kişiler bir süre sonra pompalı tüfek ve silahlarla geri geldi. 

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

Müzikholün önüne gelen grup, mekan çalışanlarına pompalı tüfek ve silahlarla ateş açtı. Bu sırada müzikholde çalışan Volkan T. isimli güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müzikhol çalışanları yaralanan arkadaşları Volkan T.'yi en yakın hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Volkan T.'nin yapılan tüm müdahalelere rağman hayatını kaybettiği öğrenildi. 

20201017-2-44875008-58958251.jpg

Olay yerine gelen polis ekipleri mekan çevresinde güvenlik önlemi alarak, detaylı inceleme yaptı. Polis, çevredeki vatandaşlardan da bilgi alırken, çevredeki güvenlik kameralarını da inceledi. Polisin çalışması sonrası mekan zabıta ekipleri tarafından kapatıldı.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kalabalık grubun müzikhol önünde çalışanlarla tartıştığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise elindeki silahlarla mekâna doğru ateş ettikleri görülüyor.

kucukcekmecede-silahli-kavga-guvenlik-kamerasinda-1-olu-7862-dhaphoto2.jpg

Bir süre mekan çalışanlarıyla kavga eden ve etrafa ateş açan kalabalık grubun daha sonra uzaklaştığı görülüyor. Polis ekiplerinin saldırı sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili de soruşturma başlattığı öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN