Nani eşyalarını Portekiz'e yolladı

Nani eşyalarını Portekiz'e yolladı

Sarı-Lacivertli takımda beklentileri bir türlü karşılayamayan Portekizli oyuncu bazı eşyalarını ülkesine gönderdiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de yaprak dökümü başlıyor.

Sarı-Lacivertli takımda kadro dışı bırakılan Caner Erkin ve Bruno Alves'in ardından Luis Nani'nin de takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre son günlerde bazı özel eşyalarını ülkesine gönderen Portekizli yıldızın bu hamlesi, ayrılık hazırlıkları olarak yorumlandı.

EŞYALARINI PORTEKİZ'E GÖNDERDİ

Vitor Pereira'nın ekibinde sezon başından bu yana beklentileri bir türlü karşılayamayan deneyimli futbolcunun arabasını, motorunu ve özel rejenerasyon makinesini Portekiz'e yolladığı ifade edilirken Nani'nin kulüpleri ipleri tamamen kopardığı kaydedildi.

Bu arada devre arası özellikle Çin ekiplerinden ciddi teklifler alan Nani, şampiyonluk yarışı nedeniyle yönetimin de isteğiyle takımda kalmıştı. 30 yaşındaki futbolcunun aynı tekliflerin gelmesi halinde bu kez Çin'e gitmeyi düşüneceği aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN