Nasrallah: İsrail'e misilleme kaçınılmaz

Nasrallah: İsrail'e misilleme kaçınılmaz

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Semir Kuntar'ın İsrail uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısında ölmesinin ardından "misillemenin kaçınılmaz olduğunu" söyledi.

[Karar]

Hizbullah Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah, Semir Kuntar'ın İsrail uçaklarının düzenlediği saldırı sonucu ölmesinin yedinci günü dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaptı.

Reuters'te yer alan haberde İsrail'e misilleme yapılmasının "kaçınılmaz" olduğunu ifade eden Nasrallah, İsraillerin "içeriden ya da dışarıdan" gelecek bir yanıta hazır olması gerektiğiniz söyledi.

"Ne olursa olsun cevap gelecek"

Nasrallah, "Ne olursa olsun bir cevap gelecek. Siyonistler tarafından mücahitlerimizin kanının akıtılmasını affedemeyiz, dünyanın neresinde olursa olsun" diye konuştu.

Filistin Kurtuluş Örgütü adına gerçekleştirdiği bir eylem nedeniyle 29 yıl boyunca İsrail'de tutsak olarak kalan Kuntar, 2008 yılında Hizbullah ile İsrail arasında yapılan bir esir değiş-tokuşu ile serbest kalmıştı. Kuntar, geçtiğimiz hafta İsrail uçakları tarafından Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen bir hava saldırısında hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN