NATO gemileri İstanbul'a geldi

NATO gemileri İstanbul'a geldi

İspanya, Portekiz ve Kanada'ya ait NATO Deniz Grubu gemileri İstanbul Boğazı'nda Sarayburnu'na demirledi.

Rus savaş gemilerinin İstanbul boğazından geçmesinin ardından NATO'ya ait gemiler de İstanbul'a gelerek Sarayburnu'na demir attı.

NATO Deniz Grubu'na bağlı gemiler, Portekiz Deniz Kuvvetlerinden F-334 NRP Francisco de Almeida, İspanya Deniz Kuvvetlerine ait F-105 ESPS Blaz de Lezo ve Kanada Deniz Kuvvetleri'nden FFG-338 HMCS Winnipeg olarak açıklandı. 
 

Uçak krizinden sonra gemi yığınağı

 
Suriye'de düzenlenen hava operasyonları sırasında Türk hava sahasını ihlal eden bir Rus uçağının düşürülmesinin ardından dünya güçleri Akdeniz'e yığınak yapmaya başlamıştı.
 
Lazkiye'deki Hımeymim üssüne S-400 hava savunma füzeleri yerleştiren Rusya, Suriye açıklarına da savaş gemilerini göndermişti. Fransa da Charles De Gaulle uçak gemisini bölgeye göndermişti.
 
 

İşte Sarayburnu'ndaki NATO gemileri

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN