NATO'dan Türkiye'ye destek mesajı: Dayanışma içindeyiz | Ankara saldırısı

NATO'dan Türkiye'ye destek mesajı: Dayanışma içindeyiz | Ankara saldırısı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ankara'daki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadığını belirterek "Bu tür hunharca saldırılara hiçbir şekilde meşruiyet addedilemez. NATO müttefikleri, Türkiye ile dayanışma içinde ve terörün her türlüsüyle mücadelede kararlı" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ankara'daki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadığını bildirdi.

Stoltenberg, Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Ankara'nın merkezindeki bir otobüs durağına dönük bu akşamki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınıyorum. Kurbanların yakınlarına, sevenlerine ve Türk halkına başsağlığı diliyor, yaralıların tamamen ve hızlı bir şekilde iyileşmesini temenni ediyorum. Bu tür hunharca saldırılara hiçbir şekilde meşruiyet addedilemez. NATO müttefikleri, Türkiye ile dayanışma içinde ve terörün her türlüsüyle mücadelede kararlı" ifadesini kullandı.

BRÜKSEL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN