Nebahat Çehre, Canan Karatay'la kıyaslanmaktan rahatsız oldu

Nebahat Çehre, Canan Karatay'la kıyaslanmaktan rahatsız oldu

Usta oyuncu Nebahat Çehre, sosyal medya üzerinden Canan Karatay'la kıyaslanmaktan rahatsız olduğunu dile getirerek "Canan Hanım çok saygı duyduğum bir profesör. Onunla böyle bir konuda kıyaslanmak beni rahatsız etti" dedi.

Nebahat Çehre, önceki gün Operatör Doktor Bülent Cihantimur’un, ‘Bu yılda yaşının iyisi sen ol’ temalı tanıtımına onur konuğu olarak katıldı. Milliyet'te yer alan haber göre kendisini yaşlı hissetmediğini söyleyen sanatçı, “Arkadaşlar 70 yaş artık orta bir yaş oldu, kendimi hiç yaşlı sınıfına koymuyorum. Malum insan ömrü uzadı” dedi. Sosyal medyada Canan karatay’la kıyaslanan Çehre, bu durumdan rahatsız olduğunu ifade ederek, “Canan Hanım çok saygı duyduğum bir profesör.  

Onunla böyle bir konuda kıyaslanmak beni rahatsız etti. Kendisinden fikir de alabilirim fakat güzellik konusunda kıyaslanma olamaz, bu durum beni utandırdı” dedi.

"ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM"

Estetiğe karşı olmadığını da ifade eden oyuncu, ”Yüzünün karakteristiği bozulmadan yapılan estetiği destekliyorum.     Şişirilmeye karşıyım” dedi.     Son zamanlarda üç senaryo okuduğunu söyleyen sanatçı, “Bana hitap etmeyen projelerdi o yüzden geri çevirmek durumunda kaldım” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN