33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç Kovid-19'a yenik düştü

33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç Kovid-19'a yenik düştü

Kayseri'de koronavirüs tedavisi gören 33 yıllık Neşe Dalgıç hemşire hayatını kaybetti. DHA'ya röportaj veren Dalgıç, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: Arkadaşlarıma çok minnettarım. Vatandaşlarımız sağlık camiasına sonuna kadar güvensin. Herkes pandemi kurallarına uysun.

Kayseri'de bir sağlık çalışanı daha hayatını kaybetti. 

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Devlet Hastanesi'nde görev yapan 33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç'ın (50) Kovid-19'a yenik düştüğünü açıkladı. 

Dalgıç'ın uzun süredir tedavi gördüğünü belirten Benli şunları kaydetti:

"33 yıllık çalışma hayatında insanların sağlığı için özveriyle hizmet veren, uzun süredir Kovid-19 tedavisi devam ederken bile sürekli tedbirlere uyulması için uyarılarda bulunan, Kayseri Devlet Hastanesi personellerimizden hemşire Neşe Dalgıç'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum." 

"ÇOK ZOR BİR SÜREÇ YAŞIYORUM"

Dün DHA'ya röportaj veren Dalgıç, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

"Eşim filyasyon ekibinde çalışıyordu. Önce eşim daha sonra Kovid-19'a yakalandık. 25 Şubatta Şehir Hastanesine geldim. Şu anda koronavirüsü tedavisi görüyorum. Çok zor bir süreç yaşıyorum. Akciğerlerimde buzlu cam görüntüsü oluştu.

Çok zor nefes almaya başladım. 112'yi çağırdık, beni Şehir Hastanesi'ne getirdiler ve enfeksiyon hastalıkları servisine yatırıldım. Meslektaşlarım bana çok yardımcı oldu. Arkadaşlarıma çok minnettarım. Vatandaşlarımız sağlık camiasına sonuna kadar güvensin. Herkes pandemi kurallarına uysun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN