Nevşehir merkezli FETÖ operasyonu

Nevşehir merkezli FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Nevşehir merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla, aralarında muvazzaf asker, öğretmen, hemşire ve serbest meslek sahibi 23 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

11 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlıları yakalamak için Nevşehir, İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Bursa, Aydın, Hatay, Çanakkale, Şırnak ve Edirne’de eş zamanlı operasyon başlattı.

Haklarında gözaltı kararı bulunan kişilerin adreslerinde aramalar devam ediyor.

NEVŞEHİR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN