Neymar, 500 kişilik parti yaptı

Neymar, 500 kişilik parti yaptı

Geçtiğimiz günlerde sakatlık geçiren Neymar uzun süre sahalardan uzak kalacak. Ülkesi Brezilya'da 5 gün süren ve 500 kişinin katıldığı parti düzenleyen Neymar'a birçok kişi tepki gösterdi.

Paris Saint-Germain’da (PSG) forma giyen Brezilyalı yıldızı Neymar, düzenlediği parti ile gündem oldu. 5 gün boyunca devam eden partiye 500 kişinin katıldığı belirtiliyor.

Küresel algınYeni tip koronavirüsün (Kovid-19) en çok etkilediği ülkelerden olan Brezilya'da düzenlediği partide pandemi önlemlerini hiçe sayan Neymar çok sert eleştiriler alırken, partiye dair detaylar ortaya çıktı.

AİLESİ VE YAKIN ARKADAŞLARI KATILDI

Spor Arena'nın aktardığına göre, kendi malikanesi tadilatta olan Neymar, Noel için düzenlediği parti için ses izolasyonu olan ve içerisinde diskosu bulunan bir malikane kiraladı. Brezilyalı oyuncunun düzenlediği partiye ailesi ve yakın çevresinde yer alan birçok ünlü isim katıldı.

500 kişilik ‘eğlence organizasyonu’na PSG'nin ne tepki vereceği merak konusuyken 28 yaşındaki oyuncu parti haberleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Neymar, en erken ihtimalle şubattaki Barcelona maçlarıyla takıma geri dönebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN