Neymar, taraftarı yumrukladı

Neymar, taraftarı yumrukladı

PSG forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Neymar, kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyen bir taraftarla önce ağız dalaşına girdi, ardından taraftarı yumrukladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Instagram'dan hakeme yönelik sözleri nedeniyle UEFA'dan 3 Avrupa maçından men cezası alan Brezilyalı, yine uslu durmadı. Paris Saint Germain'in Rennes ile oynadığı Fransa Kupası mücadelesinde agresif tavırlar sergileyen Brezilyalı, maç sonunda skandal bir olaya imza attı.

TARAFTARI YUMRUKLADI

Rennes, penaltılara giden final mücadelesini kazanarak Fransa şampiyonu PSG'yi kupadan etti. Tribün arasından geçerken kendisini çeken bir taraftara sinirlenen Sambacı, ona doğru yumruk salladı.

O esnada Neymar'ı telefonuyla filme alan bazı taraftarlar, skandalı anbean kaydetti. Brezilyalı'ya yüklü bir ceza geleceği tahmin ediliyor.

19-04/28/aa.JPG

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN