Niğde'de kaçak kazı yapan vatandaşlara jandarmadan suçüstü

Niğde'de kaçak kazı yapan vatandaşlara jandarmadan suçüstü

Niğde'de kaçak kazı yapan 3 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Merkeze bağlı Alay Beldesi'nde uzun süredir kullanılmayan bir evde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

20 METRELİK KUYU

Evin içine 20 metrelik bir kuyu kazarak kaçak kazı yaptığı belirlenen E.S., M.S. ve İ.O., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada, detektör, kazma ve kürek ve açılan kuyudaki toprağa çıkarmak için kurulan çıkrık ele geçirildi. Jandarma malzemelere el koyarken, başlatılan soruşturma sürüyor.

NİĞDE/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN