Nisan ayı memur alımı! Hangi üniversite öğretim görevlisi alıyor? Memur alım ilanları

Nisan ayı memur alımı! Hangi üniversite öğretim görevlisi alıyor? Memur alım ilanları

Üniversitelerin öğretim üyesi, araştırma görevlisi gibi akademik personel alımlarına ilişkin duyurularını ve ilanlarını haberimizden bulabilirsiniz. Ayrıca nisan ayı memur alımına ilişkin duyurular, hangi kurumun, bakanlığın memur alacağına ilişkin ilanlara haberimizden ulaşabilirsiniz. Nisan ayı memur alımına ilişkin tüm detayları sürekli güncellenen sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Akademik yılın tamamlanmasına günler kala üniversiteler öğretim üyesi, araştırma görevlisi gibi akademik personel alımlarıyla ilgili duyurular yaptı.

ÜNİVERSİTELER PERSONEL ALIYOR

Yozgat Bozok Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Antalya Bilim Universitesi, Dicle Üniversitesi, Yüzüncüyıl Üniversitesi, Artuklu Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Artuklu Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi çok sayıda üniversite akademik personel alıyor.

Haberimizden Türkiye genelindeki üniversitelerin akademik personel alım duyurularına ve ilanlarına ulaşabilirsiniz. Kanun gereği üniversiteler personel alımları için ilan vermek zorunda. İlanlar Basın İlan Kurumu üzerinden gazetelerde ve kurumun internet sitesinde yayınlanıyor.

HANGİ KURUM KAÇ MEMUR ALACAK

Aşağıdaki linke tıklayarak üniversitelerin personel alımına ilişkin duyurularına ulaşabilir, açılacak sayfalardan tüm devlet kurumlarının personel alım ilanlarını okuyabilirsiniz. Hangi üniversite, devlet kurumu, bakanlıkların memur, personel, sözleşmeli işçi alacağını da öğrenebilirsiniz. 

Duyurular ve personel/memur alımına ilişkin şartları aşağıdaik linklerden öğrenebilirsiniz.

ÜNİVERSİTELERİN PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN DUYURULARI

MEMUR ALIMLARIYLA İLGİLİ DUYURULAR

TÜM BASIN İLAN KURUMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

(BU BİR İLANDIR)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN