Normalleşme sonrası Bilim Kurulu'ndan ilk toplantı

Normalleşme sonrası Bilim Kurulu'ndan ilk toplantı

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Bakan Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Koronavirüs Bilim Kurulu normalleşmeye geçilmesinin ardından ilk toplantısına başladı.

Mart ayı itibarıyla kontrollü normalleşmeye geçilmesinin ardından Bilim Kurulu Toplantısı hakkındaki gelişmeler de yakından takip edilmeye başlandı. Bilim Kurulu toplantısı saat 17.00'de başladı. Toplantı video konferans yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Toplantının ardından konuyla ilgili yazılı açıklama yapılacak.

Sağlık Bakanlığı koronavirüs vaka yoğunluğu haritasında riskli grupta yer alan iller için Bilim Kurulu toplantısından yeni tedbirler çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başkanlığında yapılacak toplantıda, kademeli normalleşme sürecinde illerdeki durum yakından takip edilecek, illerin durumu bir kez daha ele alınacak.

Sağlık Bakanı Koca, en geç mayıs ayı sonuna kadar 52,5 milyon kişinin hedeflendiğini söylemişti. Bu kapsamda atılacak adımların da toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN