Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Mardin Valiliğinden, Nusaybin ilçesinde 14 Mart saat 00.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bugün saat 22.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağı bildirilmesi üzerine, Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada Nusaybin'de de 14 Mart saat 00.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Nusaybin'de bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan, çukur, barikat ve bombalı tuzakları temizlemek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini tesis etmek üzere 14 Mart saat 00.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.Bu süre içinde uygulanacak tedbir ve faaliyetlerin öncelikli amacının vatandaşların can ve mal güvenliği ile esenliğinin temin edilmesi olduğu vurgulandı.

MARDİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN