Oğuzhan Özyakup: İdolüm Robin van Persie

Oğuzhan Özyakup: İdolüm Robin van Persie

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup, Hollanda'nın De Telegraph Gazetesi'ne konuştu ve Fenerbahçeli yıldızı örnek aldığını söyledi.

Son haftalardaki üstün performansı ile Beşiktaş'ın lig lideri olmasında büyük katkısı bulunan Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'yi örnek aldığını söyledi. 

De Telegraph Gazetesi'ne konuşan milli yıldız "Van Persie hem kişilik hem de yetenek olarak benim rol modelimdir. Müthiş bir karakter ve yetenek" dedi. Bilindiği gibi iki futbolcu, Arsenal'de bir süre birlikte forma giymişti.

Türkiye'nin Euro 2016 finallerinde başarılı olacağına inandığını dile getiren Hollanda doğumlu Oğuzhan, "Keşke Türkiye ile Hollanda gruptan birlikte çıksaydı. Hollanda'nın turnuvada olmaması büyük kayıp" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN