Oğuzhan'dan Aboubakar'a mesaj!

Oğuzhan'dan Aboubakar'a mesaj!

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, maçta kırmızı kart gören Vincent  Aboubakar'a mesaj verdi.  Özyakup, "Bu iki oldu. Biraz dikkat etmesi gerekir" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşu konuşan Özyakup, "İki haftada 4 maç oynadık. Yorgunluk var ama bu bir neden olmamalı. Biz bunları aşabilen bir takımız. Maça Antalya çok baskılı başladı. Biz gol pozisyonlarını değerlendiremedik" dedi.

 "ABOUBAKAR PİŞMANDI. AMA..."

Oğuzhan Özyakup, karşılaşmada kırımızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Kamerunlu golcü Aboubakar'ın soyunma odasındaki durumu ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

 "Aboubakar pişmandı. Benim önümde oldu. Refleksle ayağını açtı. Bir oyuncu onu bile bile yapmaz. Bu iki
oldu. Biraz dikkat etmesi gerekir. Şartlara bakıldığında Perşembe 10 kişi oynadık, burada 10 kişi kaldık. Maçtan önce 'rakiplerin ne yaptığı ilgilendirmez' diye konuştuk. Şimdi Milli maç arası var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN