Olağan şüpheliler setinde iş kazası: Aylin Akyüz yoğun bakımda

Olağan şüpheliler setinde iş kazası: Aylin Akyüz yoğun bakımda

Exxen dizisi Olağan Şüpheliler setinde yaşanan iş kazası nedeniyle dublör Aylin Akyüz, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Akyüz'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'de yayınlanan Olağan şüpheliler dizisinde meydana gelen iş kazası nedeniyle dublör Aylin Akyüz beyin kanaması geçirdi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Dizide dublör olarak görev yapan Aylin Akyüz, sette geçirdiği kazanın ardından hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Akyüz, yoğun bakıma alındı.

Sinema Televizyon Sendikası tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Akyüz'ün sağlık durumunun hala ciddiyetini korumakta olduğu dile getirildi. Ayrıca açıklamada "Adli mercilere de ulaşan bu elim olayın sorumlularının bulunması ve olası ihmallerin açığa çıkarılması için süreci dikkatlice takip ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

1.jpgYapımcılığını 1441 Productions'un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı dizinin başrollerini Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu paylaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN