Omar Elabdellaoui kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray yeni transferi Omar’ı duyurdu

Omar Elabdellaoui kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray yeni transferi Omar’ı duyurdu

Galatasaray’ın KAP bildirimi yaptığı Omar Elabdellaouii, İstanbul’a geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ‘Omar Elabdellaouii kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?’ sorularına yanıt aramaya başladı. Galatasaray’ın transfer haberleri sayfamızda…

Ülkesi Norveç’te futbola başladıktan sonra Premier Lig devi M. City’ye transfer olan Omar Elabdellaouii, en son Olimpiakos takımında forma giydi. Bonservisi elinde bulunan Omar Elabdellaouii, Galatasaray’dan reddedemeyeceği bir tekli aldığını açıklamıştı…

OMAR ELABDELLAOUİ KİMDİR?

Norveçli sağ bek Omar Elabdellaouii, 5 Aralık 1991’de doğdu. Kariyerine 16 yaşındayken Norveç 3. Lig'inde mücadele eden Skeid ile başlayan Omar Elabdellaoui, burada hiçbir zaman forma giyemeden 2008-2009 yılında Cityli scoutların radarına girmeyi başardı.

2008’de Premier Lig devi Manchester City ile sözleşme imzalayarak İngiliz ekibinin 18 yaş altı takımında forma giymeye başlayan Omar Elabdellaouii, City’de birçok maçta top koşturmasının ardından 2011’de Strømsgodset'e, 2012'de Feyenoord'a, 2013’te de 2. Bundesliga takımlarından Eintracht Braunschweig'e kiralandı.

Manchester City'nin hiçbir döneminde A takımında forma şansı bulamayan Omar Elabdellaouii, Almanya'da geçirdiği yarım sezonun arkasından 2013 yılında Eintracht Braunschweig'le resmi sözleşmeye imza attı.

Haziran 2014 yılında Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Olimpiakos’un yolunu tutan Omar Elabdellaouii, burada geçirdiği 3 senenin arkasından 2017’de Premier League ekiplerinden Hull City'ye kiralandı. Kulübünün ligi 18. sırada bitirip küme düşmesiyle Olimpiakos'a geri döndü.

‘GALATASARAY’DAN REDDEDEMEYECEĞİM BİR TEKLİF ALDIM’

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray’dan reddedemeyeceği bir teklif aldığını belirten Omar Elabdellaouii, Olimpiyakos taraftarına ve kulübüne teşekkür ederek ayrıldığını açıklamıştı. Norveçli sağ bekin bonservisi elinde bulunuyor…

Bu sezon Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç ve Fatih Öztürk ile anlaşan Galatasaray, son olarak Omar Elabdellaouii ile transfer için görüşmelere başlandığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN