Ömer Çelik'ten Halil Sezai tepkisi: Kendine sanatçı diyen barbar

Ömer Çelik'ten Halil Sezai tepkisi: Kendine sanatçı diyen barbar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaşlı komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'ye tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik 'Kendine sanatçı diyen bir barbar, yaşlı bir adama alçakça bir şiddet uyguluyor. Her sağlıklı insanın vicdanen reddedeceği alçakça bir davranış bu' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'e şiddet uygulayan şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kendine sanatçı diyen bir barbar, yaşlı bir adama alçakça bir şiddet uyguluyor. Her sağlıklı insanın vicdanen reddedeceği alçakça bir davranış bu. Bu azgın ve ahlaksız şiddeti uygulayanın insanlığından bahsedilemez ki sanatçılığından bahsedilsin" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu barbara 'muhalif' ya da 'iktidar karşıtı' diyerek sahip çıkanların olması ise utanılacak bir durum. Alçaklığın ölçüsü siyasi pozisyon olmaz. Ahlakı ya da alçaklığı iktidar karşıtlığı üzerinden değerlendirmek akıl ve vicdan yoksunluğudur" diyen Çelik, şunları kaydetti:

"BUNA KİM PRİM VERİYORSA ZİHİNSEL BİR ŞİDDETİ YAYIYOR"

"Yaşlı bir insana uygulanan bu şiddet toplumun ahlakına ve vicdanına uygulanıyor. Yapan kişinin kimliğine bakarak bu şiddeti sahiplenenler daha büyük şiddete imza atıyor. Buna kim prim veriyorsa, tüm kavramları istismar eden zihinsel bir şiddeti yayıyor.

Bu alçak eylem sonucu şiddete uğrayan mağdur vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN