Ömer Toprak, Bayern Leverkusen’de devam etme kararı aldı

Ömer Toprak, Bayern Leverkusen’de devam etme kararı aldı

Bayer Leverkusen’in sportif direktörü Völler: “Ömer’in kalması flaş haberdir. Bu bizim için iyi bir çözüm, bundan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen’in milli oyuncusu Ömer Toprak, gelecek sezon da takımında kalacak.

Bayer Leverkusen’in sportif direktörü Rudi Völler, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Borussia Dortmund’un transfer listesinde yer alan Ömer’in mükemmel bir profesyonel olduğunu belirterek, “Ömer’in kalması flaş haberdir. Bu, bizim için iyi bir çözüm ve bundan dolayı mutluyuz. Bizde en az bir yıl daha süper bir sezon geçireceğinden eminim.” ifadesini kullandı.

GELECEK SEZON TAKIMDAN AYRILIYOR MU?

Borussia Dortmund’un, 26 yaşındaki futbolcuyu istediğini doğrulayan Völler, “Biz talebimizden bir parça bile uzaklaşmadık. Ömer’e ve Dortmund’a karşı dürüst davrandık. Pazarlığa hazırdık. Anlaşamadık. Bunun sebebi biz değiliz.” diye görüş belirtti.

Ömer Toprak’ı transfer etmek için Borussia Dortmund’un 22 milyon avro bonservis bedeli teklif ettiği belirtilen haberde, Bayer Leverkusen’in ise 25 milyon avroda ısrar ettiği vurgulandı.

Milli oyuncunun, sözleşmesindeki özel maddede yer alan 12 milyon avro bonservis bedeliyle gelecek sezon Borussia Dortmund’a transfer olacağı da iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN