On binlerce kişi #WeAllErdoğan tweeti attı

On binlerce kişi #WeAllErdoğan tweeti attı

Cumhurbaikanı Erdoğan için sosyal medyada başlatılan '#WeAllErdoğan' (Erdoğanız) kampanyası büyük ilgi gördü. On binlerce kişinin '#WeAllErdoğan' etiketi ile yaptıkları paylaşımla vatandaşlar Başkan Erdoğan'a sevgilerini ve desteğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan için sosyal medyada başlatılan '#WeAllErdoğan' (Erdoğanız) kampanyası büyük ilgi gördü. On binlerce kişinin '#WeAllErdoğan' etiketi ile yaptıkları paylaşımla vatandaşlar Başkan Erdoğan'a sevgilerini ve desteğini dile getirdi.

Twitter'da #WeAllErdoğan etiketini kullanan on binlerce kişi, Başkan Erdoğan'a destek oldu.

ABD'li yayın organı Newsweek'de yayınlanan, "PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu" skandal makaleye sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

Türkiye'ye yönelik asılsız ve gerçeğe dayanmayan bu makalenin ardından on binlerce kullanıcı, sosyal medyada #WeAllErdoğan etiketini kullanarak Başkan Erdoğan'a desteğini tazeledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN