Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan kimdir ve aslen nerelidir? İşte Ali Akdoğan’ın hayatı

Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan kimdir ve aslen nerelidir? İşte Ali Akdoğan’ın hayatı

Cumhurbaşkanı kararı ile birlikte Prof. Dr. Ali Akdoğan getirildi. Son dakika olarak paylaşılan haberin ardından ‘Ali Akdoğan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?’ tarzındaki sorulara da yanıt aranmaya başlandı. Tüm bu detaylar ise karar.com’da…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 11 üniversiteye rektör atanırken, YÖK üyeliği seçimi de yapıldı. Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Ali Akdoğan getirildi. Atama kararlarıyla birlikte ‘Prof. Dr. Ali Akdoğan kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?’ sorularının yanıtları da haberimizde…

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ALİ AKDOĞAN OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan karara göre Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine ve 11 üniversiteye rektör atandı. Açıklanan kararda Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesi Rektörü oldu.

ALİ AKDOĞAN KİMDİR?

5 Mayıs 1972’de doğan Ali Akdoğan, doktora tezini, ‘Türkiye’deki Uluslararası Bakalorya PYP Programı Uygulayan Okulların Etkili Okul Özellikleri ve Okul Kültürü Açısından İncelenmesi’ alanında İstanbul Üniversitesi’nde yaptı. Ali Akdoğan yüksek lisans tezini ise “Özel Okullarda Eğitici Personel Seçimi” bölümünden yine İstanbul Üniversitesi’nde yapmıştı. Lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere üç tane tezi vardır. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler, yazılan uluslararası kitaplar ya da kitaplarda bölümler, ulusal dergilerde yayımlanan makaleler, ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler gibi birçok çalışması vardır. Ali Akdoğan, Azerbaycan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinde Genel Sekreterlik, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve TÖDER (Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği)’nin kurucu üyeliğini yapmıştı. Ali Akdoğan ayrıca, Dede Korkut Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğinde bulunmuştur.

19-07/27/ali-akdogan-1564212356.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN