Ordu Ünye'de otel yanıyor | Son dakika haberleri

Ordu Ünye'de otel yanıyor | Son dakika haberleri

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde7 katlı otelin mutfak bölümünde yangın çıktı. Diğer katlara da sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ordu'nun Ünye ilçesinde 7 katlı otelde yangın çıktı. Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan, Atatürk Mahallesi’ndeki otelin zemininin iki kat altındaki mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

17-05/15/ot2

Yangının fark edilmesi üzerine oteldeki personel ile müşteriler boşaltıldı, emniyet ekipleri binanın çevresine güvenlik şeridi çekti. İhbar üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, üst katlara da sıçrayan alevleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalara çevre ilçelerden gönderilen itfaiye ekipleri de destek veriyor. Tedbir amacıyla olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri bekletiliyor.

17-05/15/ot3

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN