Organlarıyla 5 kişiye hayat verecek

Organlarıyla 5 kişiye hayat verecek

Tekirdağ Ergene'de düşerek geçirdiği beyin kanaması sonucu, beyin ölümü gerçekleşen 1 çocuk babası Alper Zorlu'nun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’nde geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşen 27 yaşındaki bir çocuk babası Alper Zorlu’nun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.

3 gün önce düşerek bayıldı

Velimeşe Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan Alper zorlu, 3 gün önce düşerek bayıldı. Mesai arkadaşları tarafından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zorlu’nun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Üç gündür yoğun bakımda tutulan Zorlu’nun dün gece beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, evli ve 1 çocuk babası olan Alper Zorlu’nun organlarını bağışladı. 

Organları 6 saat süren operasyonla alındı

Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans uçak ile Ankara’dan bir ekip Çorlu Havaalanı'na oradan da Çorlu Devlet Hastanesi’ne gelerek, genç adamın bağışlanan organları akciğer, karaciğer, kalp ve böbreklerini 6 saat süren operasyonla aldı. Organların sıra bekleyen hastalara nakil edileceği belirtildi.

TEKİRDAĞ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN