'Ortadoğu Planı'nın açıkladığı toplantıya Türk gazeteciler alınmadı

'Ortadoğu Planı'nın açıkladığı toplantıya Türk gazeteciler alınmadı

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu ile birlikte 'Ortadoğu Planı'nı açıkladı. Basın toplantısına Washington’daki yerleşik Türk gazetecilerin alınmadığı belirtildi.

Trump'ın Filistin'i dışlayarak oluşturup 'Yüzyılın Anlaşması' adını taktığı planını Netanyahu ile birlikte takdim ettiği basın toplantısı için Türk gazetecilere akreditasyon verilmediği ortaya çıktı. 

NTV'nin Washington Temsilcisi Hüseyin Günay, Beyaz Saray'ın Türk gazetecilere ambargo uyguladığını belirterek "Trump ve Netanyahu basın toplantısına Washington’daki yerleşik Türk gazeteciler alınmadı. Akreditasyon için başvurduk ancak olumlu yanıt verilmedi" ifadelerini kullandı. 

20-01/28/-1580237434.png

Günay,NTV canlı yayınında da Washington’da yerleşik olarak bulunan diğer yayın organlarının Anadolu Ajansı, TRT World, TRT1 ve TRT Haber kurumları olduğunu ve bu kurumlarda çalışan gazetecilere de akreditasyon verilmediğini söyledi.  

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN