ÖSO, Bey Obası köyünü terör örgütü PKK’dan temizledi

ÖSO, Bey Obası köyünü terör örgütü PKK’dan temizledi

Seyf Ebubekir önderliğindeki Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) bağlı Hamza Tümeni, Bey Obası köyünü terör örgütü PKK’dan temizledi.

Seyf Ebubekir önderliğindeki ÖSO’ya bağlı Hamza Tümeni, Bey Obası köyünü terör örgütü PKK’dan temizledi. Ayrıca Ali Uşağı köyünde PKK’lı teröristler tarafından tahrip edilen ve kapısına kilit vurulan cami temizlenip düzenlenerek, tekrar ibadete açıldı.

İSTANBUL / İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN