ÖSYM merakla beklenen KPSS ön lisans sonuçlarını açıkladı

ÖSYM merakla beklenen KPSS ön lisans sonuçlarını açıkladı

2018 KPSS ön lisans sonuçları sorgula ekranında ÖSYM tarafından yayınlandı. Haberimizdeki linke tıklayarak sonuçları sorgulayabilirsiniz. KPSS ön lisans sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sınava girenler için 28 Kasım sabahı yayınlandı. İşte 2018 KPSS ön lisans sonuçları sorgula sayfası ve sonuc.osym.gov.tr adresi...

2018 KPSS ön lisans sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. KPSS ön lisans sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden bu gün sabah saatlerinde yayımlandı. İşte binlerce kişinin heyecanla beklediği 2018 KPSS ön lisans sonuçları sorgula sayfası sonuc.osym.gov.tr...

İki yıllık üniversite mezunlarının girdiği KPSS sınavına dair bekleyiş bu sabah satlerinde 2018 KPSS önlisans sonuçlarının yayınlandığı haberi ie son buldu .

2018 KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI sonuc.osym.gov.tr

2018 KPSS ön lisans sonuçları sorgulama  sayfasında ÖSYM tarafından açıklandı. 28 Kasım sabahı  merakla beklenen KPSS ön lisans sonuçlarını sorgulama ekranından paylaşıldı. Sınava girenler KPSS ön lisans sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresine girerek sorgulayabilir. Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren, devlet memurluğu olmak isteyen adaylar için önemli.

KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI SORGULAMASI İÇİN TIKLAYIN 

Son dakika haberlerinde 2018 KPSS ön lisans sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans düzeyi sonuçları açıklanmıştır.  ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruya göre, 4 Kasım'da gerçekleştirilen 2018-KPSS ön lisans düzeyinin değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek.

18-11/28/2018-kpss-on-lisans-sonuclari.jpg

KPSS NASIL YAPILIYOR?

ÖSYM tarafından sınav 4 Kasım 2018 tarihinde saat 10:15'te yapıldı. 15 dakika kuralı, bu sınavda da uygulandı. Sınava girmek isteyen adaylar sınav binalarına en geç saat 10:00'da girerken birçok aday sınava 15 dakika kuralından ötürü giremedi.

2018 KPSS ÖN LİSANS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

ÖSYM tarafından puanlar açıklandıktan sonra KPSS önlisans tercih kılavuzu, kurum tarafından belirlenen tarihler (resmi tarih açıklaması yapılmadı) arasında yayımlanacaktır. Tercih kılavuzu, ÖSYM döküman sayfasında yayımlanıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN