Özbek: Hatalarımız varsa bundan ders almayı da biliriz | Son dakika

Özbek: Hatalarımız varsa bundan ders almayı da biliriz | Son dakika

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takım otobüsü teslim töreninde Kayserispor'a karşı alınan mağlubiyeti değerlendirdi ve hoca konusunda açıklama yaparken, Riekerink'in adını ağzına almadı.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;

"Galatasaray önemli bir fırsatı kaçırdı. Hepimiz üzdügünüz, taraftar, oyuncular, camia hepimiz üzgünüz. Lig maratonu uzun bir yarış ortasını biraz geçtik ligin... Bir hafta önceki durum bir hafta sonra tamamen değişebiliyor. Ligimiz bu senelerde yüksek bir seviyeye geldi ve herkes herkesi yenebiliyor. Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmuş değildir, şampiyonluğu hala çok istiyoruz. Tabi ki hatalar olabiliyor. Bu hiçbir zaman bizim başarıya odaklı isteğimizi köreltmez. Ben taraftarımıza seslenmek istiyorum, Galatasaray dün şampiyonluğu ne kadar istiyorsa, bugün de o kadar istiyor."

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

"Yönetim kimseyle görüşmedi konuşmadı. Yönetim olarak şunun peşindeyiz: 'Şampiyonluk ipini göğüslemek için hatalarımız varsa ders çıkartırız ama hiçbir zaman yanılgıya düşmemeliyiz. Yönetim, herhangi bir teknik adam için görüşmedi. Konuşulan isimler, bizim dışımızdaki isimlerdir. Taraftar tepkisi yok saymıyoruz. Biz onlara iyi bir futbol izletmek istiyoruz. Dolayısıyla başarı odaklıyız. Kayserispor maçının üstünden 18 saat falan geçti. Yönetimin isteği başarı ve yarın yönetim kurulu toplantısı var. Hatalarımız varsa bundan ders almayı da biliriz. Taraftarı mutlu etmek için yönetim üzerine düşeni her zaman yapmıştır ve yapmaya devam edecektir."

CANLI YAYINDA TARAFTARDAN TEPKİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN