Özel banka KHK'lı şahsa hesap açmadı

Özel banka KHK'lı şahsa hesap açmadı

Özel bir bankaya hesap açtırmaya giden müşteriye, KHK'lı olduğu gerekçesiyle başvurusu geri çevrildi. Bankayı BDDK'ya şikayet eden şahısa, "Banka istediği kişiyle çalışmakta özgürdür" cevabı verildi.

KHK ile ihraç edilen bir doktor, hesap açmak için gittiği özel bir bankadan 'ret' cevabını aldı. Bunun üzerine KHK'lı olduğu için kendisine hesap açmayan bankayı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Hakem Heyeti'ne şikayet eden doktora bir kez daha benzer cevap verildi.

KHK'LI DİYE HESAP AÇMADILAR

Duvar'da yer alan habere göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Hakem Heyeti doktorun başvurusuna, "Banka istediği kişiyle çalışmakta özgürdür" cevabını verdi. Adına hesap açtırılmayan doktor tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"BANKA İÇİN İYİ MÜŞTERİYİM AMA KHK'LIYIM"

Bana bunu uygulayan banka kısmi Avrupa Birliği üyesi olan bir ülkeye ait şirket. Şüphesiz bu insanların insan haklarına yaklaşımı bizimkilere göre çok daha üstündür. Konunun tepe yönetimi tarafından duyulması ile birlikte bu sorunun Avrupa standartları ile çözeceğine inanıyorum. Benim tek kuruş dahi kredi kartı borcum yok. Bir bankanın kaçırmayacağı müşteri portföyüne uyan bir kişiyim. Fakat KHK'lıyım, özürlüyüm.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN