Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Özgü Namal’ın Muğla Köyceğiz’de birlikte yaşamını sürdürdüğü reklamcı eşi Serdar Oral kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

4 yıl önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşmişti.

Çiftin, Nefes ve Elem Su adlarında iki çocuğu var.

ÖZGÜ NAMAL’IN EŞİ SERDAR ORAL KİMDİR?

Ünlü oyuncu Özgü Namal, yoga ve nefes terapisti sevgilisi Serdar Oral'dan ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Ahmet Serdar Oral, reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdi. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Oral, Özgü Namal'dan 2, önceki eşinden 1 olmak üzere 3 çocuk babasıydı.

4 yıl önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşti. Çiftin bu beraberlikten Nefes ve Elem Su adlarında iki de çocuğu var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN