Özgürlüğü 17 milyar tuttu

Özgürlüğü 17 milyar tuttu

Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın (MbS) başlattığı yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında hanedan üyelerinin de bulunduğu 300’den fazla kişi, devlete para ödemeyi kabul ederek serbest bırakıldı.

Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın (MbS) başlattığı yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında hanedan üyelerinin de bulunduğu 300’den fazla kişi, devlete para ödemeyi kabul ederek serbest kalmıştı. Bu anlaşmalardan elde edilen gelirin 106 milyar dolar olduğu duyurulmuştu. Bu meblağda aslan payının, ülkenin en zengin ismi Prens El Velid bin Talal’a ait olduğu ortaya çıktı. Forbes dergisi, Talal’ın özgür kalabilmek için 17 milyar dolarlık kişisel servetinin neredeyse tamamından vazgeçmek zorunda kaldığını belirtti. Talal’ın, serbest kalmasının ardından Kraliyet Holding’in başındaki görevine geri döneceği bildirilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN