Pazartesi günü taksiler 1 TL

Pazartesi günü taksiler 1 TL

İstanbul ve Ankara'da başlayacak BiTaksi kampanyası kapsamında 1 Haziran Pazartesi Günü BiTaksi kullanıcıları taksilere sadece 1 TL ödenecek.

BiTaksi kullanıcıları 1 Haziran Pazartesi günü yolculuklarını  sadece 1 TL’ye yapacak. Taksicilerle yolcuları buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sunan BiTaksi yeni bir kampanyaya başlatıyor. 1 Haziran Pazartesi günü kredi kartıyla veya BKM Express ile yapılacak 30 TL’ye kadar olan seyahatlerinde BiTaksi kullanıcıları sadece 1 TL ödeyecek.

Kampanya İstanbul ve Ankara'da uygulanacak

BiTaksi kurucusu Nazım Salur, pratik taksi yolculuğu deneyimini İstanbul ve Ankara’da yaşayan tüm kullanıcılarla paylaşmak istediklerini belirtti.  Salur; “Kredi kartı ya da BKM Express seçeneğiyle taksi çağıracak yolcular, herhangi bir indirim kodu girmeksizin bu kampanyadan yararlanacak. Kampanya 1 Haziran Pazartesi günü saat 00:00 - 23:59 arasında geçerli olacak” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN