Pembe köşk ziyarete açıldı

Pembe köşk ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle ziyarete açılan Pembe Köşk'ün tapusu da ilk kez sergide ziyaretçilere sunuldu.

"Pembe Köşk" olarak bilinen İsmet İnönü Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyarete açıldı.

İnönü Vakfı tarafından her yıl düzenlenen serginin bu yılki ismi "İsmet İnönü'nün Son Başbakanlığı" olarak belirlendi. 

Pembe Köşk'ün tapusu ilk kez görücüye çıktı

Pembe Köşk'ün tapusunun ilk kez görücüye çıktığı sergi, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker de serginin ilk gününde hazır bulundu.

15-04/18/asfaasf

                                                                     Pembe Köşk'ün tapusu


             15-04/18/asdaasvvvvvvvv                                           

15-04/18/11-1429358868

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN