Pence'in özel kalemi ile danışmanı Kovid-19'a yakalandı

Pence'in özel kalemi ile danışmanı Kovid-19'a yakalandı

ABD Başkan Yardımcısı Pence'in özel kalemi ile danışmanı da Kovid-19'a yakalandı. Pence ile eşinin testlerinin negatif çıktığı açıklandı. Daha önce ABD Başkanı Trump da koronavirüse yakalanmış, tedavisi sürecindeki açıklamaları ile tepki çekmişti.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in yakın ekibinden iki kişi koronavirüse yakalandı. 

Pence'in basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Mike Pence'in Özel Kalemi Marc Short ile en yakın danışmanı Marty Obst'un Kovid-19'a yakalandıkları belirtildi.

PENCE İLE EŞİNİN TESTİ NEGATİF

Açıklamada, Pence ile eşi Karen Pence'in testlerinin negatif çıktığı ve ikilinin çevrelerindeki kişilerle temaslarında gerekli tedbirleri aldıkları ifade edildi.

Seçimlere sayılı günler kala ortaya çıkan Kovid-19 vakalarına karşın Pence'in seçim kampanya programına planlandığı şekilde devam edeceği bildirildi.

basliksiz-1.jpg

TRUMP KOVİD-19'U YENDİ

ABD Başkanı Donald Trump 2 Ekim günü Kovid-19'a yakalandığını açıklamış, ardından 4 gün boyunca Walter Reed Askeri Hastanesinde tedavi görmüştü.

Bu arada ABD’de bir süre önce aşı denemelerini durduran Amerikan ilaç üreticisi Johnson and Johnson (J&J) ile AstraZeneca firmalarının çalışmalarına devam edeceği açıklandı. 

ABD'DE SON DURUM NE?

 

 

ABD'de koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 229 bin 497'ye yükseldi. 

 

'Worldometer' internet sitesine göre, ABD'de Kovid-19 bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 96 bin 993 artışla 8 milyon 764 bin 750'ye ulaştı.

 

Bu rakam, salgının başından bu yana ulaşılan en yüksek günlük artış olarak kayıtlara geçti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN