Pepe, Galatasaray derbisinde sahada

Pepe, Galatasaray derbisinde sahada

Fenerbahçe maçında Josef de Souza'ya yaptığı faulün ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Pepe'ye Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 1 maç ceza verdi. Bu karara göre Pepe, pazar günü Galatasaray derbisinde sahada olacak. PFDK, Fenerbahçe'ye ise 3 maç seyircisiz oynama ve 1 milyon 65 bin TL ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı derbiyle ilgili kararları açıkladı.

PEPE DERBİDE SAHADA

PFDK, Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama ve 1 milyon 65 bin TL ceza verdi. PFDK ayrıca Beşiktaşlı Pepe ve Tolga Zengin'e de 1'er maç ceza verdi. Böylece Pepe hafta sonu oynanacak derbide sahada olacak.

TFF olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçının 57. dakikada kaldığı yerden seyircisiz olarak devam etmesine karar vermişti. Maçın tarihi 3 Mayıs olarak belirlendi.

TFF'nin kararına ilişkin Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Sahada müsabaka sonuçlansın ve hak eden finale kalsın" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN