Pereira: Van Persie’nin ciddi bir sakatlığı yok

Pereira: Van Persie’nin ciddi bir sakatlığı yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve kaleci Fabiano, Celtic maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Teknik adam Van Persie'nin durumunun ciddi olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve kaleci Fabiano, Celtic ile oynanacak olan maçtan önce açıklamalarda bulundu. Sporx'in haberine göre gruptan lider çıkmak istediklerini söyleyen teknik adam Van Persie'nin durumunun ciddi olmadığını belirtti.

Celtic karşısında kazanmak zorundayız

"Alacağımız bir galibiyet bize liderliği getirecek, beraberlik de bizi gruptan çıkaracak ancak bizim ana hedefimiz galibiyet. Bizim için tek yol var, galibiyet. Zorlu bir rakip ile karşılaşacağız ve şu anda puan durumunda bulundukları yer hak ettikleri yer. Takımımızın son dönemde istediğimiz performansı sergiliyor, güvenimiz arttı ve yarın da Celtic karşısında gereken reaksiyonu göstereceğimizi düşünüyorum. Farklı liglerden gelen, farklı kültürden gelen bazı oyuncularımız var, belirli bir oyun düzenini oturtmamız için belirli bir zamana ihtiyacımız vardı. Şu anda daha diri, daha agresif ve sahayı çok daha iyi kullanan bir takım haline geldik."

Van Persie’nin ciddi bir sakatlığı yok

"Çok zorlu bir karşılaşma, bunu biliyoruz. Bu grupta şu ana kadar oynanan maçlarda ne kadar çekişmeli bir grup olduğu ortaya çıktı. Mücadele seviyesi çok yüksek bir gruptayız. Maçlar başlamadan önce Molde'yi tanımayanlar şu anda tanıyor ve neler yapabileceklerini gördüler. Biz ilk Molde maçından sonra gereken dersleri aldık ve ikinci maçta da istediğimiz skoru almasını bildik. Celtic bize karşı da son ana kadar mücadele edeceklerdir ve bir kez daha kendilerini ispat etmek isteyeceklerdi. Kendi sahamızda güzel bir atmosfer bekliyorum, kazanan taraf olmak için her şeyi yapacağız. Maçın 11'ine karar vermedik ve son antrenmanda karar vereceğiz, bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacak. En kaliteli kadromuz ile sahada olacağız ve bazı oyuncularımızın durumları da henüz belli değil, oyuncularım da kadroyu bilmiyor. Van Persie'nin ciddi sakatlığı yok. Son durumunu göreceğiz ama büyük sakatlığı olmadığını söyleyebilirim"

PEREIRA'NIN AÇIKLAMALARI

Fabiano: Takımda her zaman yerimi almak istiyorum

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın ardından söz alan kaleci Fabiano Ribeiro, Celtic maçının önemine şu sözleriyle değindi:

"Yarın kesinlikle çekişmeli bir maç olacak. Önemli bir mücadele olacaktır. Avrupa Ligi’nde devam edip etmeyeceğimizi belli edecek bir karşılaşma. Biz de bu düşünceyle bakıyoruz. Büyük oyunculardan kurulu bir takım var karşımızda. Bizim ilk ve tek hedefimiz gruptan çıkmak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Maç sonunda mutlu ayrılan taraf biz olacağız."

"Rekabet bir futbolcu için olmazsa olmaz şeydir"

Son olarak futbolcular arasındaki rekabetin önemine değinen başarılı kaleci,"Böyle çekişmeler kulüpler için iyidir. Bizim durumumuz da bu şekilde. Ne kadar rekabet olursa kulüp için iyi bir durum ortaya çıkar. Buraya geleceğim zaman çekişme ve rekabetin olacağını biliyordum. Volkan’a sonsuz saygı duyuyorum. Aynı şekilde takımdaki herkese her zaman saygılı davranıyorum. Siz de biliyorsunuz ki her oyuncu oynamak ister. Ben de elimden gelen çalışmayı ortaya koyup sahadaki yerimi almaya çalışıyorum. Beraber mücadele ediyoruz ve sezon sonunda kendi geleceğim ile ilgili duruma da bakacağız. Sezon sonunda iki taraf için de en iyi olan neyse oturup konuşuruz." şeklinde sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN