Performanslara Sergen dokunuşu

Performanslara Sergen dokunuşu

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın bireysel performanslarını da yükseltti. Siyah-Beyazlı ekipte Larin, Necip, Utku, Ersin gibi isimler Yalçın sonrası adeta küllerinden doğdu.

MELİKŞAH AKSU | KARAR 

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet alarak zirve yarışına ortak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın bireysel performansları da yukarı çekti. Yalçın, Siyah-Beyazlı ekipte uzun yıllardır forma giyen ve son yıllarda eleştirilere maruz kalan futbolcuların performanslarını arttırarak bu oyuncuları adeta küllerinden doğurdu.
2017-2018 sezonu başında transfer edilen Cyle Larin geride kalan 3 sezonda bekleneni verememiş ve sürekli farklı takımlara kiralanmıştı. Bu sezon Yalçın yönetiminde farklı bir kimliğe bürünen Kanadalı futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 8 gol kaydederek takımın en önemli kozlarından biri haline geldi. 25 yaşındaki forvet oyuncusu, Siyah-Beyazlı formayla geride kalan 3 sezonun toplamında 8 gole ulaşabilmişti.
2009-2010 sezonunda altyapıdan A takıma yükselen Necip Uysal, Siyah-Beyazlı ekipte süre almakta zorlanırken, gol yollarında da etkili olamıyordu. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon Yalçın ile birlikte 8 maça ilk 11'de başlarken 1 gol 1 asistlik hücum katkısı sağladı.
2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ın Arsenal'den büyük umutlarla transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlı kulüpte geçirdiği 7 sezonda şampiyonluklar yaşarken bireysel olarak başarılı bir görüntü çizmişti. Ancak 28 yaşındaki futbolcu son 1.5 sezonda beklentileri karşılayamazken geçtiğimiz sezonun devre arasında Hollanda'nın Feyenoord ekibine kiralanmıştı. Bu sezon başında tekrardan Beşiktaş'a dönen Oğuzhan, son oynanan maçta eski günlerine dönüşün sinyallerini verdi. Sivasspor maçında fileleri sarsan milli futbolcu önümüzdeki haftalarda tecrübeli çalıştırıcıdan daha fazla forma şansı bekleyecek.
2016-2017 sezonunda Beylerbeyi'nden transfer edilen Utku Yuvakuran geride kalan 4 sezonda A takım kalesini toplamda 9 kez korurken, bu sezon Yalçın yönetiminde 6 maçta görev aldı. Kara Kartal'ın bir başka file bekçisi Ersin Destanoğlu geçtiğimiz sezon ilk A takım deneyimini Sergen Yalçın ile yaşarken genç kaleci son Sivasspor maçında Siyah-Beyazlı ekiple 20.maçına çıktı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN