Peugeot 208, GT-Line benzinli otomatik seçeneğine kavuştu 

Peugeot 208, GT-Line  benzinli otomatik seçeneğine kavuştu 

Küçük otomobil pazarının iddialı modelleri arasında yer alan Peugeot 208, GT-Line ve yeni nesil benzinli otomatik seçeneğine kavuştu. 

ALİ YILDIRIM

Tam otomatik EAT6 şanzıman ve 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motorla model, sportif tasarımıdestekliyor. Küçük dokunuşlarla daha şık hale getirilen araç, sınıfının en farklı otomobillerinden biri. Geniş hava girişlerine sahip ön ızgara, çekik farlar ve tasarımı değiştirilen ön tampon, araca daha taze bir bakış kazandırmış. Arkadaysa ilk dikkat çeken yenilik, koyu renkli farlar olmuş.

ALT DEVİRLER BAŞARILI

Ferah bir iç mekana sahip olan 208, küçük direksiyon simidiyle yarış otomobili kullanım hissi veriyor. Araçta, kullanılan malzemeler ve işçilik oldukça kaliteli. Arka koltuklardaki yaşam alanı gibi 285 litrelik bagaj da oldukça yeterli. Kaputu altında yer alan 1.2 litrelik benzinli ünite dizel motorları kıskandıracak kadar başarılı. 110 beygir güç ve 205 nm tork üreten motor, 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş. 0’dan 100 km/s sürate 9.8 saniyede ulaşabilen araç, maksimum 190 km hız yapıyor. Aracın ortalama tüketimi 4.5 litre. Bizim kullanımımızda yol bilgisayarına yansıyan rakamsa 5.8 litre oldu. Aracın alt devirlerden itibaren sunduğu yüksek tork, hızlanmalarda başarılı. Orta sertlikteki süspansiyon sistemi ve net tepkiler veren direksiyon, sportif sürüşler için cesaret veriyor.

GT-LINE

Bu versiyonda neler var?

Krom ızgara çıtası ve sis farı çerçevesi  Kırmızı 3D efektli Equalizer ızgara  17 inçlik  alaşımlı jant  İnci siyahı dikiz aynası yuvaları  Kromajlı yan cam çerçeveleri ve egzoz çıkışı  Izgara, ön çamurluk ve spoiler üzerinde GT Line logosu   Önde ve arkada kırmızı Peugeot yazısı

16-10/31/dwaf.jpg

HİLUX’IN İKİ ÇEKERLİ OTOMATİK SEÇENEĞİ

Toyota Hilux’ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu da satışa sunuldu.  Mevcut 4x2 modelinin yanına otomatik vites konforunu da ekleyerek sunan pick-up model, teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yeteneklerinin yanında, SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu ile şehir yollarında da kusursuz bir deneyim sunuyor. Yılın ilk 9 ayında segmentinde pazar lideri olan Hilux, Toyota’nın değişen dizayn anlayışının bir örneği olarak dikkat çekiyor. Hilux 4x2, 6,1 m dönüş yarıçapı ile rahat bir sürüş konforu sunuyor. Otomatik vitesli Hilux 4x2, 100 km’de 8,3 lt yakıt tüketimi ve 219 g/km CO2 salım değeri sunuyor.

16-10/31/asdf.jpg

BORUSAN OTO’DAN TRAKYA’YA TESİS

Borusan Oto, BMW Premium Selection onaylı kullanılmış otomobillerin satışıyla birlikte tüm BMW ve MINI otomobillerin satış sonrasını hizmetlerini gerçekleştireceği Çorlu şubesini hizmete açtı. BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Oto, Trakya bölgesine de ilk kez adım atmış oldu. 1000 metrekaresi showroom ve 1.650 metrekaresi servis alanı olmak üzere toplam 2.650 metrekare kapalı alana sahip olan Çorlu şubesi, satış sonrası hizmetlerinde mekanik atölye dışında boya ve kaporta atölyeleriyle hasar işlemlerinde de hizmet verecek. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, “Yeni tesisimizle aynı zamanda BMW Premium Selection onaylı ve 24 ay garantili kullanılmış otomobil satışlarıyla bölgede yeni bir dönemi başlatıyoruz. Çorlu’da yıllık 350 adet kullanılmış otomobil satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

RENAULT  GRUBU CİROYU ARTTIRDI

Yüzde 5’e kadar büyüme gösteren küresel otomotiv pazarında Renault Grubu, yüzde 16’lık bir artışla 721 bin 741 adet satış kaydetti. Grubun pazar payı 0,3 puan artarak yüzde 3,3’e ulaştı. Grup, hareketli Avrupa pazarındaki (+%5,3) yenilenen ürün gamıyla yerini alıyor. Marka, satışını yüzde 11,3 artırarak yüzde 9,5 pazar payı (+0,5 puan) elde etti. Yeni Megane, Kadjar, Espace ve Talisman modellerinin elde ettiği başarı ile Renault markasına ait satışlar yüzde 8,1 oranında arttı. Clio IV Avrupa’da en çok satılan 2. otomobil olmayı sürdürürken, Captur yine sınıfının lideri konumunu sürdürüyor. Avrupa’da elektrikli araç pazarında Renault’nun pazar payı, üçüncü çeyrekte yüzde 20,8’e kadar yükselirken, ZOE yüzde 22,4 oranında büyüme elde etti. Dacia ise Sandero Stepway ve Duster modelleri sayesinde yüzde 22,1 artış kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN